LA NOSTRA ESCOLA

La nostra escola d'educació infantil i primària està ubicada a l’entrada del poble de Campredó, enmig d’un entorn natural immillorable, amb els Ports i el riu Ebre com a autèntics protagonistes i el Delta i les seves platges a poc més de 15 km.

Formem part de la Zer Mestral la qual a més a més inclou les escoles Divina Pastora, de Vinallop, i l'escola els Lligallos del Lligallo.


dimecres, 29 de maig del 2013

HOMENATGE A GERARD VERGÉS


El dilluns 27 de maig a la tarda va ser una tarda inoblidable i molt especial per nosaltres i per l’escola.
Ens feia molta il·lusió l’arribada d’aquest dia perquè havíem de rebre la visita de l'escriptor el Sr. Jesús Mª Tibau, del cantautor el Sr.Jesús Fusté i de la presidenta d'Òmnium cultural a les Terres de l'Ebre la Sra. Dolors Queralt que de la mà del Sr. Emigdi Subirats eren els encarregats de portar-nos l’obra de Gerard Vergés a l’escola al qual vam trobar a faltar i tant de bo poguéssim tenir l'honor de rebre'l en futures ocasions. Tots aquests invitats van estar acompanyats del president de l'EMD el Sr. Joan Sanahuja, de la regidora d'Ensenyament i Cultura la Sra. Cinta March, del nostre director i dels professors de l'escola.
Les aventures i les vivències personals que ens van explicar i com viuen cadascun d’ells el món de la literatura i de la música ens va impressionar a tots.
Ens vam quedar sense paraules quan Jesús Maria Tibau ens va explicar com crea un “nanoconte”. I ens va encantar la interpretació de “Maig d’Amor” de Jesús Fusté, basat en el poema de Gerard Vergés.
Ens agradaria que futurs alumnes poguessin gaudir d’aquesta experiència igual com nosaltres.
Gràcies, ens ha quedat un record molt bonic!
                                                                                                                              Alumnat de sisè

ENLLAÇ A L'ARTICLE LLETRES EBRENQUES D'EMIGDI SUBIRATS



2 comentaris:

  1. Un plaer vindre a la vostra escola a aprendre i emocionar-me

    ResponElimina
  2. Encara tinc el regust d'una tarda esplèndida.
    Gràcies a l'equip directiu, Carlos i Cristina, per afavorir que l'escola pugue gaudir d'aquests tipus d'actes.

    ResponElimina